Bilgisayar-Enformatik Başarı Sıralamaları

Bilgisayar-Enformatik Başarı Sıralamaları
2020 YKS’ye girenler aşağıda yer alan 2019 Bilgisayar-Enformatik taban puanları, Bilgisayar-Enformatik Başarı Sıralaması 2019, Bilgisayar-Enformatik başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Bilgisayar-Enformatik Taban Puanları 2020 ve Bilgisayar-Enformatik Başarı Sıralamaları 2020 açıklandı. Sizler için düzenlediğimiz puanlara aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz 2020 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları aşağıdaki gibidir.

Dipnot:Burada verilen puanlar ve sıralamaların tamamı bu sene yerleşen adaylara aittir. Sayfamızdaki verilerin tamamı Yökatlas tarafından yayınlanmış olan en son güncel puanlardır.

Sıralama sütununda “dolmadı” yazan bölümlere o bölümün kontenjanından daha az kişi yerleşmiş ve kontenjanının tamamını dolmamıştır. 

# Not-1: Bu sayfadaki veriler bilgilendirme amaçlıdır. Tercih yapmadan önce ÖSYM'nin son yayınladığı kılavuzu inceleyip ona göre tercih listenizi hazırlayınız.

# Not-2: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

Üniversite Adı Bölüm Puan Türü Kont. Taban Puanı Başarı Sırası
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar-Enformatik (İngilizce)(Burslu) SAY 3 244,83310 367265

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.