Bir arkadaşınız sizin yerinize kararlar aldığında ona nasıl tepki verirsiniz

Bir arkadaşınız sizin yerinize kararlar aldığında ona nasıl tepki verirsiniz
Bir arkadaşınız sizin yerinize kararlar aldığında ona nasıl tepki verirsiniz, söyleyiniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Bir arkadaşınız sizin yerinize kararlar aldığında ona nasıl tepki verirsiniz? Söyleyiniz.

Ödev cevabı kısaca : Arkadaşımın yerime kararlar aldığında onunla açık ve dürüst bir şekilde iletişime geçerim ve kararların birlikte alınması gerektiğini ifade ederim.

Eğer bir arkadaşım benim yerime kararlar almışsa, bu durumda saygılı bir şekilde ona yaklaşırım. Öncelikle arkadaşımın niyetini anlamaya çalışır ve neden bu kararı aldığını öğrenmek isterim. Eğer kararı haklı veya anlayışlı bir nedenle aldıysa, destek olurum ve kendisine teşekkür ederim. Ancak kararı yanlış veya haksız bir nedenle almışsa, ona açık ve samimi bir şekilde düşüncelerimi ifade ederim. Her durumda arkadaşımı anlamaya ve saygı göstermeye çalışırım, çünkü herkes hata yapabilir ve iletişim yoluyla sorunlar çözülebilir.

19
19
23
11
8
5
19
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.