Bir gün evinizden, oyuncaklarınızdan, eşyalarınızdan, arkadaşlarınızdan ayrılıp uzaklara gitmek zorunda kalsaydınız

Bir gün evinizden, oyuncaklarınızdan, eşyalarınızdan, arkadaşlarınızdan ayrılıp uzaklara gitmek zorunda kalsaydınız
Bir gün evinizden, oyuncaklarınızdan, eşyalarınızdan, arkadaşlarınızdan ayrılıp uzaklara gitmek zorunda kalsaydınız neler hissederdiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çok üzülürdüm. Çünkü kendimi sürgünde gibi hissederdim. Bir insanın yurdundan evinden uzak kalması kadar kötü bir şey olmasa gerek.

Bir gün evimden, oyuncaklarımdan, eşyalarımdan, arkadaşlarımdan ayrılıp uzaklara gitmek zorunda kalsaydım, çok canım sıkılırdı. Onlar benim için çok önemlidir. Onlardan uzak kaldığım zamanlar onların hayallerini kurardım. Onlara kavuşmak isterdim.

Arkadaşlarımla iletişime geçmeye çalışırdım. Benim için evim, oyuncaklarım ve arkadaşlarım çok değerli. Her insan için bence öyle. Her insanın yakınları , ailesi veya değer verdiği insanlar vardır. İnsanlar bu kişilerle olmak isterler. Bütün insanların sevdikleri ile beraber olmaya ve onlarla beraber vakit geçirmeye hakları vardır.

75
164
18
133
29
50
21
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.