Bir sivil toplum kuruluşu olan ÇEVKO vakfının tiyatro oyunu, çevre duyarlılığı açısından etkili olmuş mudur

Bir sivil toplum kuruluşu olan ÇEVKO vakfının tiyatro oyunu, çevre duyarlılığı açısından etkili olmuş mudur
Bir sivil toplum kuruluşu olan ÇEVKO vakfının tiyatro oyunu, çevre duyarlılığı açısındanetkili olmuş mudur, bu tür faaliyetlerin yapılabilmesi için sivil toplum kuruluşlarına nasıl katkıda bulunabiliriz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Sivil toplum kuruluşları daha çok çevre, sağlık, eğitim, ulaşım, iletişim alanlarında kendilerini göstermektedir. Doğal afetler, savaşlar sonucunda zarar gören doğal çevre ve toplumların iyileştirilmesi noktasında da hukuki olarak mücadele eden insani yardım örgütleri de bulunmaktadır.

ÇEVKO, en önemli çevre kuruluşlarından biridir. Çevre bilincinin oluşması adına önemli faaliyetler yürütmektedir. Bunlardan bazıları tiyatro oyunlarının düzenlenmesi ve bu bağlamda çevre duyarlılığının oluşması amacıyla öğrencilerin bir bilince sahip olmasıdır. Bu da çevre konusunda bilinçli bir neslin yetişmesinde etkili olmaktadır.

16
9
31
7
5
42
6
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.