Birinin size açıktan mı yoksa gizlice mi düşmanlık etmesi daha kötüdür

Birinin size açıktan mı yoksa gizlice mi düşmanlık etmesi daha kötüdür
Birinin size açıktan mı yoksa gizlice mi düşmanlık etmesi daha kötüdür bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Aslında düşmanlık her zaman kötü davranışlar arasındadır. İnsanların birbirleri ile iyi geçinmesi dost olması gerekirken neden düşman olunur ki? Baktığımızda açıktan yapılan düşmanlık daha iyidir çünkü karşıdaki insanın niyetini bilerek ona göre önlem almak mümkündür. O insanı değiştirmek için verilen bazı uğraşlar ile yolundan döndürmek mümkün olabilir. Gizliden sinsice yapılan düşmanlık bizim için her zaman daha kötüdür.

Dost gibi görünüp, zor günümüzde yanımızda olup arkamızdan iş çeviren kötü niyetli insanlar her zaman daha tehlikelidir. İnsanlar böyle kişilere güvenmekte ve her şeyi paylaşmaktadır. Kötü niyetli bu insanlar iyi bildikleri tanıdıkları insanların en hassas noktasından yaklaşabilmektedir. Bu nedenle her zaman gizliden yapılan düşmanlıktansa açıktan yapılan düşmanlık daha iyidir.

0
29
3
3
0
0
17
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.