Bitlis O’nu Okuyor Yarışma Sonuçları ne zaman açıklancak

Bitlis O’nu Okuyor Yarışma Sonuçları ne zaman açıklancak
Bitlis O’nu Okuyor Yarışması'nın ödülleri 13 Mayıs'ta dağıtılacak

Bitlis’te halkın da katılımı ile yapılan 'Bitlis O’nu Okuyor' isimli Kutlu Doğum Yarışması'nda ödül kazanan isimler belli oldu. Toplam 11 bin kişinin katılımıyla 2 kategoride yapılan yarışmada 571 kişi ödül almaya hak kazandı. Büyük ödülün otomobil olduğu yarışmada; 3 kişiye umre 13 kişiye dizüstü bilgisayar, 13 kişiye tablet, 3 kişiye i-pad, 3 kişiye i-phone, 3 kişiye bulaşık makinesi, LCD televizyon, 13 kişiye fotoğraf makinesi, 13 kişiye cep telefonu, 13 kişiye bisiklet, 113 mp4 çalar, 113 mp3 çalar, 226 basket ve futbol topu ve kitap setleri, 13 Mayıs 2013 Pazartesi günü konserli bir organizasyonla sahiplerini bulacak. Ödüllerin Özel Selahaddin Eyyubi Lisesi’nin bahçesinde ve tüm Bitlis halkının davetli olduğu bir konserle verileceği açıklandı.

Organizasyon koordinatörü Nazdar Giriş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Bitlis halkının yarışmaya gösterdiği ilginin kendilerine ilham verdiğini ve gelecek yıl daha geniş kapsamlı bir yarışmanın gündemlerinde olduğunu söyledi. Giriş, "Yarışmanın Efendimiz Hz. Muhammed (sav) adına olması insanların teveccühüne neden oldu. Bu konuda yardım teklifinde bulunan insanların çokluğu hepimizi duygulandırdı." dedi.

Kendilerinden desteği esirgemeyen başta Bitlis Valiliği olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bitlis Belediyesi ve Bitlis Müftülüğü’ne teşekkür eden Nazdar Giriş, Tüm Bitlis halkını ödül törenine davet etti. Giriş, "O’nun (sav) yarışmasının ödül törenine de aynı ilgiyi herkesin göstermesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.