Bıttım sabununun nasıl yapıldığını, yapıldığı yöreye nasıl bir katkı sağladığını ve faydaları

Bıttım sabununun nasıl yapıldığını, yapıldığı yöreye nasıl bir katkı sağladığını ve faydaları
Bıttım sabununun nasıl yapıldığını, yapıldığı yöreye nasıl bir katkı sağladığını ve faydalarını, piyasada satılan bıttım sabunlarının aynı içerikli olup olmadığını araştırınız. Piyasada sahte ürün satılmasının insanların güvenliği ve sağlığı açısından

Doğal malzemelerden üretildiğinden dolayı doğal ürün olarak kabul edilen ve herhangi bir zararlı etkisi bulunmayan, cilt hastalıkları üzerinde olumlu etkisi olan en önemli sabunlardan birisi de bıttım sabunudur. Bu sabun çeşidi Siirt ilimizde yer alan menengiç ile bıttım ağaçlarının yapraklarının yağlarından elde edilen doğal maddeyle üretilmektedir. Güzel kokusuyla dikkat çeken sabun, hemen her cilt türü için uygundur. Aktar, şifalı ürünler satan tüm mağazalarda bulunmaktadır.

Bıttım sabunu faydaları nelerdir

  • Saçlarını sabunla yıkamaya alışan kişiler için kuruluk yaşama sorunu bıttım sabunuyla sona eriyor. Bıttım sabunuyla kuruluk derdi olmadan saçlarınızı yıkayabilirsiniz.
  • Mantar, egzama gibi cilt rahatsızlıklarına şifalıdır
  • Saç beyazlamasını geciktirir, arındırıcı özelliği vardır.
  • Sivilce, akne gibi cilt sorunlarında tedavi edicidir.
  • Saç ve derideki mikropları antiseptik içeriğiyle kırar
  • Saç uzamasında yardımcıdır, saçlarda meydana gelen elektriklenme ve dökülmeleri sona erdirir.
  • Genel vücut temizliğinde tavsiye edilir.
  • Peeling yapmışçasına cildi pürüzsüz bir hale sokar
  • Ciltte oluşan güneş ve pek çok nedenli lekelerin geçmesine yardımcı olur.
  • Cilde parlaklık ve can verir
  • Farklı nedenlerle oluşan, kaşıntı ve beraberindeki kızarıklıkları dindirir
  • Varis oluşan bacak bölgesinde iyileşmeye yardımcıdır.
  • Sedef hastalığı için de oldukça yararlıdır.

Bıttım sabunu faydaları ile son zamanlar insanlar tarafından sıkça tercih edilen ürünler arasında ön plana çıkmaktadır. Üretimi çok eskiye dayanan bu ürün sağlık açısından kullanılması çok önem teşkil etmektedir. En çok saç dökülmesi ve kepek problemi olan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Bunu sırası ile sivilce, egzema, mantar, kaşıntı gibi sağlık sorunları olanlar tarafındanda kullanılmaktadır.

Bıttım sabunu bu kadar rağbet görmesi nedeni ile bazı kişiler tarafından daha fazla kâr ve maddi çıkar sağlamak amacı ile taklit edilmektedir. Bıttım sabunu kullanmak kadar orijinal ve hakiki olanı temin etmek önem teşkil eder. Zira kullanmak için satın aldığınız bıttım sabunu orijinal hakiki bıttım sabunu olmaya bilir. 

Bıttım sabunu satışı yapan kişi ve kuruluşların güvenirliği gelmektedir. Hakiki bıttım sabunu Siirt yöresinde satılmaktadır. Ama Siirt yöresinde satılıyor diye her sabun orijinal olmayabilir. Diğer bir husus sabunun rengidir. Bıttım sabunu genellikle koyu yeşil bir renge sahiptir. 

En kaliteli sabun katkısız ve karışımsız olarak üretilen bıttım sabunudur. Böyle üretimi yapılan sabunlar piyasada çok uygun fiyatlarda satılırken orijinal hakiki bıttım sabunu ise diğer gerçek ürünler gibi taklitlerinden çok daha pahalıdır.

4
3
3
2
2
2
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum