Bizim Market çalışma saatleri kaç ile kaç arasında

Bizim Market çalışma saatleri kaç ile kaç arasında
Hipermarket ve süpermarket mesai saatleri rehberinden Bizim toptan satış çalışma saatleri ve Bizim marketleri açılış – kapanış saatleri ile ilgili bilgileri aşağıdan edinebilirsiniz. Bizim Market saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor hafta sonu çalışıyor mu

Bizim Toptan, 72 ildeki 180 mağazasıyla, Türkiye’nin Cash & Carry (“Organize Toptan Ticaret”) sektörünün mağaza sayısı bakımından en büyük, erişilebilirlik açısından en yaygın firmasıdır.

Marketlerin yaz dönemi çalışma saatleri ve kış dönemi çalışma saatleri farklılık gösterebilmektedir.

Bizim Toptan Mağazaları Çalışma Saatleri – Kaça Kadar Açık

Saat kaçta açılıyor? 09:00
Saat kaçta kapanıyor? 20:00
Hangi günlerde çalışıyor? Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar.
Hafta sonları açık mı? Cumartesi ve pazar günleri açık. Ayrıca bayram ve resmi tatillerde de açık.

Genel olarak Hafta içi : 09:00:00 - 20:00:00 / Pazar : 10:00:00 - 19:00:00
Bazı şubeler; Hafta içi : 10:00:00 - 20:00:00 / Pazar : 10:00:00 - 17:00:00

Bizim Toptan Market Bayramda açık mı:

Bizim Toptan Market mağazaları Ramazan ve Kurban Bayramında bayramın ilk 2 günü öğleden sonra müşterilerine hizmet vermeye başlamaktadır. Diğer günlerinde ise standart çalışma saatleri çerçevesinde hizmet verir. Resmi bayramlarda ise 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos, 15 Temmuz ve 1 Ocak gibi resmi tatil günlerinde ise Bizim Market açıktır.

Not: Bazı illerde Ramazan ve Kurban Bayramının 1. günü tatil olmaktadır.

Nasıl alışveriş yapılmaktadır

Mağazalarımızdan Bizim Toptan Satış Mağazaları sisteminde kayıtlı müşteriler alışveriş yapabilirler. Kayıtlı müşterilerimiz, kendilerine verilen alışveriş kartı “Bizim Kart” ile aktivite, kampanya ve avantajlarımızdan faydalanabilmektedir.

“Bizim Kart” yalnızca ticari vergi mükelleflerine, ticari vergi levhası ve/veya fotokopisinin ibraz edilmesi ve fotokopisinin bırakılması ile çıkartılmaktadır. Mağaza girişlerinde, kasalarda ve tüm promosyonlardan yararlanabilmek için “Bizim Kart”ın gösterilmesi zorunludur.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum