Bosch çalışma saatleri

Bosch çalışma saatleri
Bosch mağazaları sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor, saat kaça kadar açık, Bosch bayilerinin çalışma saatleri, mesai saatleri ve çalışma günleri yani hangi günler açık, hangi günler kapalı yazımız devamından okuyabilirsiniz.

Bosch Bayilerinin Çalışma Saatleri

Bosch bayileri sabah saat 08:00’da açılmakta ve akşamları da saat 20:00’de kapanmaktadır. AVM'lerde ise sabah 10:00'da açılıyor, akşam ise saat 22:00'de kaoanıyor.

Bosch sabah saat kaçta açılıyor :

Bosch şubeleri sabahları saat 08:00’da AVM'ler ise saat 10:00'da hizmet vermeye başlamaktadırlar.

Bosch akşam saat kaçta kapanıyor :

Bosch bayileri akşamları saat 20:00’de AVM'ler ise saat 22:00'de kapanmaktadır.

Bosch hafta sonu açık mı / çalışıyor mu :

Bosch bayileri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri de açıktır. Ancak Pazar günü bayiler kapalıdır. AVM'lerdeki bayiler haftanın 7 günü hizmet vermektedirler.

Bosch bayramda açık mı / kapalı mı :

Bosch bayileri Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda bayramın ilk iki günü kapalıdır. AVM'lerdeki bayiler haftanın 7 günü hizmet vermektedirler. Ancak 1 Ocak, 1 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde hizmet verirler.

Bosch Servis Çalışma Saatleri

Harta içi çalışma saatleri : 08:00 - 20:00

Cumartesi çalıçma saatleri : 08:00 - 20:00

Çalışma saatleri bölgelere göre değişiklik gösterebilmektedir. Size en yakın servisin çalışma saatlerini aşağıdaki telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

Bosch Servis numarası : 444 6 333

Bosch yetkili servislerine buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Bosch Genel Merkez

Ücretlendirme nasıl yapılıyor

BSH, performansa ve yetkinliklere bağlı ücretlendirme sistemini esas alır. Yıl başlangıcında enflasyon ayarlı maaş üzerinden, tek bir kez ücret ayarlaması yapılır. Ücretler 12 brüt maaş olarak ödenir. Performansa bağlı olarak da yılda bir kez verilmek üzere prim uygulaması mevcuttur.

Sosyal İmkanları nedir

Sağlık sigortası, yemek ve ulaşım hizmetleri BSH tarafından tüm çalışanlara sunulur. Kurum içerisinde yer alan fotoğraf, yüzme, havacılık, takı klüpleri ve benzeri faaliyetler; çevre gezileri, piknikler, happy hour gibi etkinlikler yaşamımızı renklendirir.

Çalışma saatleri nedir

BSH’de esnek çalışma saatleri sayesinde zamanımızı daha iyi kullanabiliyor, verimliliği destekliyoruz. Genel çalışma saatleri haftada 45 saattir. Mesai saatleri Pazartesi-Cuma olmak üzere sabah 8:00 akşam 18:00 arasıdır.

Ücretli izinler için şirket politikası:

1-5 yıl: 15 işgünü
5-15 yıl: 19 işgünü
15 yıl ve üzeri: 22 işgünüdür

1
1
5
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.