British Council IELTS ile şimdi Antalya, Bursa ve Erzurum’da

British Council IELTS ile şimdi Antalya, Bursa ve Erzurum’da
Dünyanın en çok tercih edilen İngilizce dil sınavı IELTS (Uluslararası İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı), British Council uzmanlığı ile artık Türkiye’nin yedi ilinde düzenlenmeye başladı.

Dünyanın en çok tercih edilen İngilizce dil sınavı IELTS (Uluslararası İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı), British Council uzmanlığı ile artık Türkiye’nin yedi ilinde düzenlenmeye başladı. Türkiye’nin her yerinden adaylar, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’nın yanında, Antalya, Bursa ve Erzurum’da da IELTS sınavına girebilirler.

IELTS, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, Avusturalya, Kanada ve daha birçok ülkede 9.000’den fazla kurum ve kuruluş tarafından kabul ediliyor.  Türkiye’de lisans, yükseklisans, İngilizce muafiyeti, iş başvurusu, dil tazminatı ve göçmenlik başvuruları gibi amaçlar için tercih ediliyor. 

IELTS’e British Council uzmanlığı ile hazırlanın

British Council, İngilizce dil öğretimi alanındaki tecrübesini ve IELTS sınav operasyonundaki birikimini, adaylar için özel olarak tasarladığı çok sayıda yenilikçi hazırlık materyaline ücretsiz erişim ayrıcalığı ile sunuyor.

Adaylar, sınava British Council ile kayıt olduklarında, Türkiye’nin neresinde olurlarsa olsunlar, 30 saatlik Road to IELTS online çalışma kaynağına sahip oluyor.   IELTS Online Semineri ile sınavda başarı stratejileri edinip, LearnEnglish ve Take IELTS web siteleri üzerinden birçok online test, video ve uzmanların tavsiyeleriyle, kendi evlerinin rahatlığı içinde ücretsiz olarak sınava hazırlanabiliyor.  

IELTS sınav tarihleri, yerleri ve ücretsiz hazırlık materyalleri ile ilgili detaylı bilgiye British Council web sitelerinden ulaşılabilir:

www.britishcouncil.org.tr/exam/ielts
www.britishcouncil.org/takeielts
www.britishcouncil.org/learnenglish

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.