Bu Tarz Benim İdil - İdil Naz Kaluç Kimdir - Bu Tarz Benim İdil Kaç Yaşında

Bu Tarz Benim İdil - İdil Naz Kaluç Kimdir - Bu Tarz Benim İdil Kaç Yaşında
Bu Tarz Benim İdil - İdil Naz Kaluç Kimdir - Bu Tarz Benim İdil Kaç Yaşında

BU TARZ BENİM İDİL NAZ KALUÇ

Yeni sezonu ile ekranlara bomba gibi giriş yapan ve Show Tv ekranlarında Ebru Akel'in sunumu ile hafta içi her gün saat 16:00'da izlediğimiz yarışma Bu Tarz Benim başladı.

Show Tv ekranlarında başlayan ve yayınlandığı ilk sezonu ile büyük bir seyirci kitlesi oluşturan Bu Tarz Benim yarışmasının ikinci sezonu başladı.

Bir moda yarışması olarak başlayan fakat beklenenin üstünde bir reyting oranına sahip olan  Bu Tarz Benim yarışması ikinci sezonu ile de yine adından söz ettiriyor.

İlk olarak Show Tv ekranlarında başlayan fakat daha sonra Tv8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın yarışma formatını satın alması ile Tv8 ekranlarında da yayınlanıyor.

İki farklı kanalda aynı isimle yayınlanan yarışmanın her ikisinde de izlenme oranları yüksek olduğu belirtiliyor. Hangisi daha çok izlenecek ve daha olaylı geçecek hep birlikte önümüzde ki günlerde öğreneceğiz.

Orijinal jürisi ve yarışmacıları ile Tv8 ekranlarında transfer olan  Bu Tarz Benim yarışmasının aynısı Show Tv ekranlarında da yayınlanıyor. Jürileri ve yarışmacıları farklı olsa da format aynı.

Birbirinden güzel yarışmacılar ve renkli jüri üyeleri ile her iki kanalda da ekrana gelen yarışmada yaşananlar büyük benzerlik gösteriyor.Olaylar ve kavgalar hatta duygu dolu anlar her iki yarışmada da büyük yer tutuyor.

Show Tv Bu Tarz Benim yarışması hafta içi her gün saat 16:00 Show Tv ekranlarında sizlerle buluşuyor. Ebru Akel'in sunumunu yaptığı yarışmada jüri koltuğunde oturan isimler ise aşağıda ki gibi;

Cemil İpekçi
Sibel Arna
Umut Eker
Chole Loughnan Ortaç ( Koko)

İDİL NAZ KALUÇ KİMDİR

Yaş: 19

Doğum Yeri: İstanbul

Boy: 1,67

Kilo: 50

Yayınlandığı günden itibaren son zamanların en iddialı yarışmalarından biri olan ve büyük izlenme rekorları kıran yarışma Bu Tarz Benim ekranlarda yerini alırken yarışmacıları ise bir bir tanıtıldı.

Yarışmada güzelliği ve iddialı tavrı ile dikkat çeken isimlerden olan İdil Naz Kaluç seyirci tarafından takip edilen isimlerden oldu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.