Bulunduğunuz ortamdan sıkılıp başka bir yerde olmayı hayal ettiğinizde gözünüzde nasıl bir mekân canlanır

Bulunduğunuz ortamdan sıkılıp başka bir yerde olmayı hayal ettiğinizde gözünüzde nasıl bir mekân canlanır
Bulunduğunuz ortamdan sıkılıp başka bir yerde olmayı hayal ettiğinizde gözünüzde nasıl bir mekân canlanır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Kişi yüreğinin gücüne inandığı kadar hayal kuracaktır. İnsanın yüreğinin gücünü anlamak için sadece yaptıklarına değil hayal ettiklerine de bakmak gerekir. Bazı küçükler vardır ki insanların zor ulaşabileceği şeylerin hayalini kurarlar. Günler geçer ve o yüreği kocaman küçük çocuğu hayallerini yaşarken görürüz. Hayallerimiz aslında bizim kim olduğumuzun da aynasıdır. Özgür ruhlar her zaman kendini özgür hayal eder. Hayallerin her biri, gelecekteki dünyamıza bir tuğla koymak gibidir. Hayalini kurmak, ona ulaşmaya bir adım atmaktır. Atılan adım ise hayalin tamamlanması için zamanla adımlara dönüşecektir. Yıldızlara doğru uzanan insan belki yıldızları elde edemez. Fakat hiçbir zaman da çamurla muhatap olmaz. Yüksek hayaller, yükseklerle muhatap olmayı gerektirir.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.