Bursluluk (PYBS) Paraları Ne Zaman Verilecek

Bursluluk (PYBS) Paraları Ne Zaman Verilecek
2015 Bursluluk (PYBS) Paraları Ne zaman Yatırılacak

2015 PYBS bursluluk tercihine hak kazanan öğrenciler 2015 Yılında kaç türk lirası alacaklar? PYBS burs parası ne zaman yatacak 2015 2016 …

Bursluluk sınavını kazanıp onay alan öğrenciler 3 ayda 398,72 TL para alacaklar. Burslar öğrenci velileri aracılığıyla öğrenci adına açılacak olan banka hesaplarına yatırılacak.

Burs ücretinin tespiti ve ödemeleri hangi zamanda yapılır?

Kurumlardaki öğrencilere verilecek burs ücretleri, her sene Maliye Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenecek gösterge miktarının memur aylıklarına uygulanan katsayı ile çarpılması sonucu tespit edilir. Bu öğrencilerin bursları, bursluluk sınavını kazanarak kuruma kayıt yaptırdıkları tarihi takip eden Ekim ayı başından sonra okulları tarafından ödenir. Ödemeler üçer aylık periyotlar hâlinde yapılır ve ödemelere tatil aylarında da sürer.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum