Büyük aile, esrar, Hurufilik, imparatoriçe, hortlak, hüner, koleksiyon, meslek erbabı ve neon lambası kelimelerinin anlamları ne

Büyük aile, esrar, Hurufilik, imparatoriçe, hortlak, hüner, koleksiyon, meslek erbabı ve neon lambası kelimelerinin anlamları ne
Büyük aile, esrar, Hurufilik, imparatoriçe, hortlak, hüner, koleksiyon, meslek erbabı ve neon lambası kelimelerinin anlamları nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

büyük aile: Anne, baba ve çocukların dışındaki akrabaların da bulunduğu aile.
esrar: Gizler, sırlar.
Hurufilik: Kur’an’ın harflerinden birtakım anlam ve yargılar çıkaran bir mezhep.

imparatoriçe: İmparator eşi, imparatorluğu yöneten kadın.
hortlak: Mezardan çıkarak insanları korkuttuğuna inanılan yaratık.
hüner: Beceri isteyen ustalık, beceriklilik.
koleksiyon: Öğrenme, yarar sağlama veya zevk amacıyla bir araya getirilmiş ve özelliklerine göre sınıflara ayrılmış nesnelerin bütünü, derlem.

meslek erbabı: Meslek ustası.
neon lambası: Atom sayısı 10, atom ağırlığı 20,2, yoğunluğu 0,7 olan, sıvı durumuna getirilmiş havadan elde edilerek ışık araçlarında kullanılan, havada pek az olarak bulunan, asal gazlar sınıfından bir elementle oluşturulan lamba.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.