Çağdaş Market çalışma saatleri

Çağdaş Market çalışma saatleri
Hipermarket ve süpermarket mesai saatleri rehberinden Çağdaş mağazaları çalışma saatleri ve Çağdaş marketleri açılış – kapanış saatleri ile ilgili bilgileri aşağıdan edinebilirsiniz.

Marketlerin yaz dönemi çalışma saatleri ve kış dönemi çalışma saatleri farklılık göstermektedir.

Çağdaş Market Çalışma Saatleri – Kaça Kadar Açık

Saat kaçta açılıyor? 08:30
Saat kaçta kapanıyor? 22:00
Hangi günlerde? Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar.
Haftasonları açık mı? Cumartesi ve pazar günleri açık. Ayrıca bayram ve resmi tatillerde de açık.
Market Hakkında Bilgi: Sadece Ankara ve Eskişehir’de bulunan Çağdaş süpermarketleri cuma günlerinde öğle arası tatili vermemektedir.

Çağdaş, gerçek anlamada "Hem kaliteli hem hesaplı" bir süpermarket zinciridir. Tazeliği hissettirir, yöresel tat lezzetlerin gelişimini sağlar. Sağlıklı, kaliteli ve güvenli ürünleri, bol çeşit, temiz ve ferah iyi aydınlatılmış mağazalarda, bilinçli tüketicileri hedef alarak satışa sunar. Bunu eğitimli çalışanlarla yapmak ister. Yaşam kalitesini alışverişçisinden, çalışanına ve tedarikçisine kadar gözetir. Ülke ekonomisine katkısının farkındadır ve müşteri adına hesaplı alış veriş yapabilmenin önemini bilir. Fiyat rekabetinde kazancı "alırken" sağlar ve "sunarken" paylaşır.

Yeni Çağdaş İhtiyaç ve Gıda Maddeleri Ltd.Şti.
Öz Ankara Gıda Toptancılar Sitesi
Sosyal Tesisler Binası
Kat :2 No:27
Telefon : +90 312 397 71 72
Macunköy - ANKARA

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum