Cep telefonu, bilgisayar ya da tabletinizden yararlanarak haritalar ile ilgili bir uygulama kullandınız mı

Cep telefonu, bilgisayar ya da tabletinizden yararlanarak haritalar ile ilgili bir uygulama kullandınız mı
Cep telefonu, bilgisayar ya da tabletinizden yararlanarak haritalar ile ilgili bir uygulamakullandınız mı, kullandıysanız hangi işleriniz için bu teknolojiden yararlandınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Cep telefonu, bilgisayar ya da tabletinizden yararlanarak haritalar ile ilgili bir uygulama kullandınız mı? Kullandıysanız hangi işleriniz için bu teknolojiden yararlandınız?

Ödev cevabı kısaca : Evet, harita uygulamalarını sık sık kullanıyorum. Seyahatlerde rota planlaması yapmak, yeni yerler keşfetmek ve yakınlardaki restoranları veya mağazaları bulmak gibi birçok farklı amaç için bu uygulamalardan yararlanıyorum. Ayrıca, hava durumu bilgilerini kontrol etmek ve acil durumlar için konum paylaşımı yapmak da bu uygulamaların işlevlerindendir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.