Çeşitli araç gereçlerin üretimi için gerekli maddelerin işlenmeden önceki doğal durumu

Çeşitli araç gereçlerin üretimi için gerekli maddelerin işlenmeden önceki doğal durumu
Bulmacada çeşitli araç gereçlerin üretimi için gerekli maddelerin işlenmeden önceki doğal durumu nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çengel ve kare bulmacada sorulan çeşitli araç gereçlerin üretimi için gerekli maddelerin işlenmeden önceki doğal durumu nedir sorusunun yanıtı 8 harflidir cevaba HAM MADDE yazabilirsiniz.

Ham madde nedir

Ham madde kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre ham madde kelimesi anlamı şu şekildedir: Bir ürün elde edilmesinde kullanılan temel bileşenlerin işlenip elde edilmesinden önceki durumu

Ham madde, endüstride bir ürün ya da yapının elde edilmesinde kullanılan gerekli bileşenlerin işlenip elde edilmesinden önceki durumudur. Bu terim çoğu zaman doğadan elde edilen ve henüz işlenmemiş ya da çok az işlem görmüş maddeleri belirtmek için kullanılır.

Ham madde kelimesi ile ilgili örnek cümleler

  • Şekerin ham maddelerinden biri pancardır.

0
0
0
0
0
0
34
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.