Çevremizde gördüğümüz yanlışları düzeltmeye çalışmanın toplum huzuru açısından faydaları

Çevremizde gördüğümüz yanlışları düzeltmeye çalışmanın toplum huzuru açısından faydaları
Çevremizde gördüğümüz yanlışları düzeltmeye çalışmanın toplum huzuru açısından ne gibi faydaları vardır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çevremizde gördüğümüz yanlışları düzeltmeye çalışmanın toplum huzuru açısından faydaları neler, bu konudaki kısa yazımız.

Çevremize eğer biri çöp atmışsa onu uyarmalıyız, yarmadığımız zaman çevremiz kirlenir, kirlenen çevrede hastalıklar çoğalır buda toplumun genelini etkiler.

Çevremiz, yaşadığımız yerdir. Ve her insan yaşadığı yerde mutlu olmak, huzurlu yaşamak ister. Her insanın yapabileceği gibi çevremizde de gördüğümüz yanlış şeyler olabilir. Örneğin yere çöp atarsak orada yaşayan insanlar bu durumdan hiç hoşlanmaz. Bu olay bize yapılırsa da biz  bu durumdan hiç hoşlanmayız. İnsanlarla iyi iletişim kurabilmek istiyorsak empati kurmalı ve hem kendi çevremizi, hem başkalarının çevresini temiz tutmalıyız. Çevremizde gördüğümüz yanlışları düzeltmeye çalışırsak bütün insanlar mutlu yaşar ve biz de aynı şekilde huzurlu oluruz.

275
200
231
151
157
279
276
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum