​​​​​​​Çevrenizde önem verilen değerler hangileridir

​​​​​​​Çevrenizde önem verilen değerler hangileridir
​​​​​​​Çevrenizde önem verilen değerler hangileridir, sizce bu değerlere önem verilmesinin sebebi nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çevremizde önem verilen değerler bulunmaktadır. Bu değerlerin başında ahlaki değerler gelir ki bunlar; Adalet, doğruluk, güvenilir olmak ve iffetli olmaktır. Bunun yanında vatan ve ülkü Birliği, Bayrak ve İstiklâl Marşı Hürriyet ve Bağımsızlık ve Millî Seciye Kavramı ve Atatürk’te toplumumuzun önem verdiği değerlerdendir.

Çevremizde önem verilen değerler bulunmaktadır. Bu değerlerin başında ahlaki değerler gelir ki bunlar; Adalet, doğruluk, güvenilir olmak ve iffetli olmaktır.

Bunun yanında vatan ve ülkü Birliği, Bayrak ve İstiklâl Marşı Hürriyet ve Bağımsızlık ve Millî Seciye Kavramı ve Atatürk’te toplumumuzun önem verdiği değerlerdendir.

54
19
15
2
2
7
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.