Çevrenizde ulaşım için hangi yollar kullanılmaktadır

Çevrenizde ulaşım için hangi yollar kullanılmaktadır
Çevrenizde ulaşım için hangi yollar kullanılmaktadır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Günümüzde ulaşım sürekli gelişen bir hizmet alanıdır. Demir yolu, hava yolu, kara yolu, deniz yolu en sık kullanılan ulaşım yolları haline gelmiştir. Günümüzde her ulaşım yolu kendi içinde büyük bir endüstri oluşturmuştur. Büyük şehirlerde demir, hava, kara ve deniz yolu ulaşımı oldukça gelişmiştir. Özellikle bu yolların birbirine entegre olması da söz konusu olmaktadır.

Çevremizde ulaşım için kullanılan yollar, demir yolu, kara yolu, deniz yolu ve hava yoludur. Metro, tramvay, feniküler gibi sistemler kullanılmaktadır. Minibüs, otobüs, metrobüs kara yolunda kullanılan araçlardır. Uçak, helikopter de hava yolunda kullanılan araçlardır. Deniz yolunda ise tekne, vapur, motor gibi araçlar kullanılmaktadır.

3
44
1
1
44
3
42
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.