Çevrenizdeki hangi soruna çözüm bulmak için nasıl bir icat yapardınız

Çevrenizdeki hangi soruna çözüm bulmak için nasıl bir icat yapardınız
Çevrenizdeki hangi soruna çözüm bulmak için nasıl bir icat yapardınız, anlatınız konuşmalarınızda yeni öğrendiğiniz kelimeleri kullanmaya özen gösteriniz detaylar haberimizde...

Günümüzde özellikle metropol olarak adlandırılan şehirlerde engelli kimselerin yaşamlarını zorlaştıracak birçok durum bulunuyor. Bu kapsamda elbette ki sorunların çözümü adına en yapılabilecek en doğru şey halkın bilinçlendirilmesi olacaktır. Buna karşın günümüzde birçok kimse bu durum hakkında vurdumduymaz davranmakta.

Park problemi bulunan belirli bölgelerde kaldırımların tamamı araçlar ile kaplanmış bir halde bulunuyor. Bu kapsamda yaşlı, çocuk ve engellilerin kaldırımları kullanımı kısıtlanıyor ve araçların tehlikesine nazaran yolların kullanımından başka bir çözüm kalmıyor. Bu kapsamda insanların bilinçsizliği göz önünde bulundurularak kaldırımları işgal eden araçlara ceza yazacak drone tipi cihazların bulunması bu sorunun çözümünde oldukça iyi bir adım olacaktır. Kendinden başka kimseyi düşünmeyen bu belirli kimseleri ancak maddiyat korkusu bu durumdan alıkoyabilecektir.

3
87
1
29
17
3
5
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.