Chloe Ortaç kimdir ? Boyu kilosu yaşı mesleği nedir?

Chloe Ortaç kimdir ? Boyu kilosu yaşı mesleği nedir?
Ünlü Popçu Serdar Ortaç'ın eşi olan Chloe Loughnan Litvanya asıllı bir mankendir.

Ünlü Popçu Serdar Ortaç'ın eşi olan Chloe Loughnan Litvanya asıllı bir mankendir. 1992 yılında dünyaya gelen güzel manken aynı zamanda oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. 2014 yılında Serdar Ortaç ile dünya evine girerek Türkiye’de uzun yıllar kalacağının sinyallerini veren Loughnan aynı zamanda eşinin kliplerinde de rol alarak kamera karşısında ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne sermektedir.

İrlanda’da üniversite eğitimini sürdürürken Paris’te yer alan mankenlik ajansından teklif alması üzerine eğitimini dondurarak Paris’e giden güzel manken burada başarılı projelere imza atarak mankenlik kariyerinde önemli adımlar atmıştır. Daha sonra ziyaret için geldiği İstanbul’da Serdar Ortaç ile tanışarak yaşadığı ciddi ilişkinin ardından İstanbul’da kalmaya karar veren Chloe Loughnan farkı projelerde yer alarak kariyerini sürdürmüştür.Şu anda Bu Tarz Benim yarışmasında jüri üyesidir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.