Cisimleri hareket ettirebilmek için temas etmek zorunda mıyız, dokunmadan hareket ettirebileceğimiz cisimler de vardır

Cisimleri hareket ettirebilmek için temas etmek zorunda mıyız, dokunmadan hareket ettirebileceğimiz cisimler de vardır
Cisimleri hareket ettirebilmek için temas etmek zorunda mıyız, dokunmadan hareket ettirebileceğimiz cisimler de vardır, sizce cisimleri dokunmadan hareket ettiren etki nedir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Cisimleri hareket ettirebilmek için temas etmek zorunda mıyız? Dokunmadan hareket ettirebileceğimiz cisimler de vardır. Sizce cisimleri dokunmadan hareket ettiren etki nedir? Düşünelim

Ödev cevabı kısaca : Cisimleri hareket ettirmek için genellikle temas gerekse de bazı durumlarda temas olmadan elektromanyetik etkilerle hareket ettirmek mümkün olabilir. Genel olarak cisimleri hareket ettirmek için temas gerekli olsa da, özel durumlarda elektromanyetik etkiler gibi farklı etkileşim yöntemleri kullanılarak cisimler dokunmadan da hareket ettirilebilir.

265
133
265
19
9
9
29
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum