Çocuk olmak sizce nasıl bir duygudur

Çocuk olmak sizce nasıl bir duygudur
Çocuk olmak sizce nasıl bir duygudur bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çocuk olmak çok güzel bir duygudur. Sadece bu yetmez. Çocukların yaşayacağı daha çok yaşayacağı serüvenler olduğu için çok şanslılardır. Hayatları bitmeyen mutlu günler, dertli günler, duygusal günler vardır ama büyüyünce bunları unutup hayatlarına devam edecekler.

Çocuk olmanın nasıl bir duygu olduğunu anlamak için büyümek gerekiyormuş. Hepimizin başına gelmiştir, bir büyüğümüzün gelip bize "Ah keşke tekrar çocuk olabilsem!" dediği bir zaman.

Sadece bir cümleden ibarettir bu biz çocukken ama büyüdükten sonra anlarız ne demek istediklerini ve ilk fırsatta bizim de ağzımızdan dökülür bu cümleler.

Çocuk olmak etrafında olan biten kötülüklerden uzak olmak ve mutlu olmaktır. Etrafının samimiyetsiz insanlarla çevrili değil, bildiğini, gördüğünü, dinlediğini söyleyen dürüst ve samimi insanlarla dolu olmasıdır.

Çocuk olmak en büyük problemi yarın ne oynasam, bugün kiminle dışarı çıksam gibi şeyler olmak demektir. Gece yastığa başını koyduğunda günün yorgunluğu ile hemen uyuyabilmek demektir.

Çocuk olmak düşündüklerini özgürce söyleyebilmek demektir. Ve en önemlisi de özgürce düşünebilmek demektir.

  • Çocukluk genel olarak hayallerle geçen bir duygudur.
  • Daha fazla heyecan duygusu bulunur.
  • Biraz daha büyüklere göre mantıksız şeyler yaparlar.
  • Oyun oynamak gibi olayları vardır.
  • Bencillik gibi kötü duyguları yoktur.

115
25
165
53
34
9
9
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.