Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri belli oldu

Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri belli oldu
Cumhurbaşkanı adaylarının birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlemesi için çekilen kurada 1. sırada Erdoğan, 2. sırada İnce, 3. sırada Kılıçdaroğlu, 4. sırada Oğan yer aldı.

14 Mayıs'taki seçimde cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri belli oldu. Çekilen kuraya göre; seçim pusulalarında Erdoğan birinci sırada, İnce ikinci sırada, Kılıçdaroğlu üçüncü sırada ve Oğan'sa dördüncü sırada yer alacak.

14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde kullanılacak oy pusulasında, cumhurbaşkanı adaylarının yerlerini belirlemek için Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) kura töreni düzenlendi.

Seçim pusulasında adayların yerleri belli olurken; Recep Tayyip Erdoğan birinci sırada, Muharrem İnce ikinci sırada, Kemal Kılıçdaroğlu üçüncü sırada, Sinan Oğan dördüncü sırada yer alacak.

Kurada, cumhurbaşkanı adaylarının isimleri YSK üyeleri tarafından, sıraları ise çıkan ismin parti temsilcisi tarafından çekildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.