Daniel Kasırgası nedir, daniel kasırgası hangi ülkelerde görülür

Daniel Kasırgası nedir, daniel kasırgası hangi ülkelerde görülür
Daniel Kasırgası nedir, daniel kasırgası hangi ülkelerde görülür bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Libya'nın doğusuna ulaşan "Daniel" fırtınası nedeniyle meydana gelen sel felaketinde 1500'den fazla kişinin öldüğü açıklandı. Daniel Kasırgası nedir, nasıl meydana gelir soruları araştırılmaktadır. Daniel Kasırgası en çok hangi ülkelerde görülür merak konusu oldu. Peki, Daniel Kasırgası nedir? Daniel kasırgası hangi ülkelerde görülür? Detaylar haberimizde...

Daniel Kasırgası, genellikle tropikal bölgelerde oluşan, yüksek hızlı rüzgarlar ve yoğun yağışlarla karakterize edilen bir doğa olayıdır. Bu tür fırtınalar genellikle büyük maddi hasara ve can kayıplarına neden olabilir. Daniel Kasırgası'nın oluşumu, etkileri ve nasıl bir önlem alınabileceği hakkında bilgi sahibi olmak, bu tür doğa olaylarına karşı daha hazırlıklı olmamızı sağlar.

Daniel Fırtınası’nın vurduğu Yunanistan’da can kaybı 14’e yükseldi

Yetkililer, arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, sellerde hayatını kaybedenlerin sayısının 14’e yükseldiğini belirtti. Yetkililer, 3 kişinin hala kayıp olduğunu ifade ederek, ulaşılan son cansız bedenlerin sellerden en çok etkilenen bölgelerden biri olan Karditsa kenti yakınlarında bulunduğunu açıkladı.

Yetkililer, çalışmaların Larissa şehri ve Pineios Nehri yakınındaki köylere yoğunlaştığını belirterek, şu ana kadar 4 bin 250'den fazla kişinin tahliye edildiğini aktardı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.