Dedenle birlikte oynadığın özel bir oyunun var mı

Dedenle birlikte oynadığın özel bir oyunun var mı
Dedenle birlikte oynadığın özel bir oyunun var mı bu konuda sizlere kısa bir örnek yayınlayalım detaylar yazımızın devamında...

Dedeler, torunlarıyla hep oyun oynarlar ve torunlarının istediklerini yaparlar. Dedeler için torun sevmek, çocuklarını sevmekten daha ileridir. Bu nedenle torunlar da dedelerini çok severler, ihtiyarlara nazlanmak da hoşlarına gider. Herkesin dedesiyle yaşadığı çok güzel anılar bulunabilir.

Dedeler torunlarıyla en çok saklambaç, deve-cüce, at binme, kör ebe gibi oyunlar oynarlar. Bu oyunlarda torunlarının mutlu olması adına ellerinden geleni yaparlar. Yeri gelir yorulmak bilmezler, yeri gelir çocukluk yaparlar. Torunlarının mutluluğunu görmek adına ip atlar, sek sek dahi oynarlar. Dede olmak böyle bir şeydir.

0
46
0
36
75
1
31
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.