DeFacto açılış, kapanış saatleri

DeFacto açılış, kapanış saatleri
Defacto bayramda açık mı, hem hesaplı hem de nitelikli giyinmeyi sevenlerin giyimdeki adresidir DeFacto. Ülkemiz genelin de yüzlerce satış mağazası olan firma, çok sayıda kişiye istihdam sağlamaktadır.

DeFacto hem Avm'lerin için de, hem de müstakil satış mağazalarına sahiptir. Bu sebeple iki farklı çalışma saati vardır. Avm için yer alan mağazalar sabah 10:00 da açılıp, akşam 22:00 da kapanmaktadır. Diğer müstakil mağazalar ise 09:30 da açılıp, akşam 21:30 da kapanmaktadır.

Satış mağazaları Pazar günleri ve Resmi tatillerde de hizmet vermektedir.

Bayram Öncesi ve Arafe Günü Defacto Çalışma Saatleri

DeFacto, Ramazan ve Kurban bayramından önceki günler arefe günleri ana cadde mağazaları saat gece 01:00'e kadar açıktır.

2023 Kurban Bayramı Defacto Çalışma Saatleri

DeFacto, Kurban bayramın da açıktır, açılış saati diğer günlere göre farklıdır. Bayramın birinci günü cadde mağazaları saat 13:00 da açılmaktadır. Avm için de yer alan mağazalar ise öğleden sonra 14:00'de açılacaktır. Kapanış saatleri ise değişmemek ile birlikte yine 22:00 olarak belirlenmiştir. Bayramın ikinci/üçüncü/dördüncü günleri ise, normal çalışma saatlerin de hizmet verilecektir.

2023 Ramazan Bayramı Defacto Çalışma Saatleri

DeFacto, Ramazan bayramın da açıktır, açılış saati diğer günlere göre farklıdır. Bayramın birinci günü cadde mağazaları saat 13:00 da açılmaktadır. Avm için de yer alan mağazalar ise öğleden sonra 14:00'de açılacaktır. Kapanış saatleri ise değişmemek ile birlikte yine 22:00 olarak belirlenmiştir. Bayramın ikinci/üçüncü günleri ise, normal çalışma saatlerin de hizmet verilecektir.

1
0
2
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.