Dev akvaryumlarda normal cam yerine buzlu cam kullanılsaydı akvaryumun içerisindeki canlıları yine net bir şekilde görebilir

Dev akvaryumlarda normal cam yerine buzlu cam kullanılsaydı akvaryumun içerisindeki canlıları yine net bir şekilde görebilir
Dev akvaryumlarda normal cam yerine buzlu cam kullanılsaydı akvaryumun içerisindeki canlıları yine net bir şekilde görebilir miydiniz, söyleyiniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Dev akvaryumlarda normal cam yerine buzlu cam kullanılsaydı akvaryumun içerisindeki canlıları yine net bir şekilde görebilir miydiniz, söyleyiniz

Ödev cevabı kısaca : Hayır, dev akvaryumlarda normal cam yerine buzlu cam kullanılsa akvaryumun içerisindeki canlıları net bir şekilde göremezdik. Çünkü buzlu cam, ışığın camdan geçmesini zorlaştırır ve görüntünün bulanıklaşmasına neden olur.

Hayır, buzlu cam kullanılmış bir akvaryumda içerideki canlıları net bir şekilde görmek mümkün olmazdı. Buzlu cam, içerideki görüntüyü bulanıklaştırır ve netliği azaltır. Bu nedenle, dev akvaryum gibi yerlerde genellikle şeffaf cam kullanılarak içerideki canlıların net bir şekilde gözlemlenmesi sağlanır.

307
82
307
72
74
81
314
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.