DGS Konaklama ve Turizm İşletmeciliği Taban Puanları

DGS Konaklama ve Turizm İşletmeciliği Taban Puanları
2019 Yılında dikey giriş sınavına girip tercih yapacak olan dgs adayları için 2019 DGS Konaklama ve Turizm İşletmeciliği taban ve tavan puanları ile kontenjanlarını aşağıdan öğrenebilirsiniz.

DGS yani dikey geçiş sınavı ile 2 yıllık önlisans mezunu olarak 4 yıllık bir lisans programı olan konaklama ve turizm işletmeciliği bölümüne; ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi (ÖSYM) tarafından hazırlanan tercih kılavuzunda yer alan listelerdeki konaklama ve turizm işletmeciliği bölümünü tercih edebilecek önlisans mezunları yerleşme şansına sahiptir. Ayrıca bu adayların konaklama ve turizm işletmeciliği bölümüne yerleşmesinin sağlanabilmesi için EA yani eşit ağırlık puan türünden yeterli puanı almaları gerekmektedir.

DGS ile girilebilecek konaklama ve turizm işletmeciliği kontenjanları 2018 yılında 5 olarak belirlenmişti, 2019 DGS konaklama ve turizm işletmeciliği kontenjanları rakamları da buna yakın olacaktır.

Bu puanlar 2018 dgs yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2019 DGS’ye girip tercih yapacaklar bu puanları göz önünde bulundurmalılar. Sayfamızdaki verilerin tamamı ÖSYM tarafından yayınlanmış olan en son güncel puanlardır.

DGS Konaklama ve Turizm İşletmeciliği Bölümü 2018 2019 Taban Puanları ve Kontenjanları;

ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜM PUAN TÜRÜ KONT YER TABAN PUAN EN BÜYÜK PUAN
GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE) Uygulamalı  Sosyal Bilimler Yüksekokulu Konaklama ve Turizm İşletmeciliği EA 2 2 183,92735 208,96514
GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE) Uygulamalı  Sosyal Bilimler Yüksekokulu Konaklama ve Turizm İşletmeciliği EA 3 0

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.