Dijital teknoloji nedir

Dijital teknoloji nedir
Dijital teknoloji nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Dijital teknoloji, teknolojik ürünlerin programlanması sonucunda insan eli değmeden kendi kendine çalıştığı bir teknoloji türüdür. Dijital teknoloji; insanlar tarafından üretilmiş, insanlara olan ihtiyacı azaltan , insanların hayatında kolaylıklar getiren teknolojik ürünlerdir. Bu ürünlerin üretilmesi ile beraber insanların gücüne olan ihtiyaç azalmıştır. Eskiden bir kıyafetin kumaşını bile insanlar dokur, diker ve elbise haline getirirlerdi.

Şimdi ise insanların da gücü ile beraber makinelerle bu kumaş yapılacak olan ürünler toplanıyor, dokunuyor ve dikiliyor. Yine insanların yönetmesi ile beraber makineler tarafından paketleniyor ve mağazalara gönderiliyor. İnsanlar buradan ihtiyaçları olan bu ürünleri alıyorlar.

149
26
18
29
93
19
371
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.