Diriliş Ertuğrul Gazi Dizisi Elenora-Özlem Aydın Kimdir, Kaç Yaşında, Biyografisi, Fotoğrafları

Diriliş Ertuğrul Gazi Dizisi Elenora-Özlem Aydın Kimdir, Kaç Yaşında, Biyografisi, Fotoğrafları
özlem aydın kimdir, özlem aydın boyu, diriliş dizisi elenora kim, diriliş dizisinde elenoranın gerçek adı, özlem aydın kaç yaşında,

TRT 1 ekranlarında yeni başlayan ve bir anda dikkatleri üzerine çeken Diriliş Ertuğrul Gazi dizisinin oyuncularından özellikle Elenora karakteri çok ilgi gördü. Dizide Elenora karakterini Özlem Aydın canlandırıyor. Peki kimdir bu Elenora yani Özlem Aydın. Diriliş dizinde Elenorayı oynayan Özlem Aydın hakkında merak edilenleri sizler için derledik...

TRT 1 Diriliş dizisi oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hande Subaşı, Didem Balçın, Esra Bilgiç, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Burcu Kıratlı yer almaktadır.

ÖZLEM AYDIN KİMDİR?
Diriliş dizinde Elenorayı canlandıran Özlem Aydın 20 Şubat1988 İstanbul doğumludur. Oyunculuk ve İstanbul Beykent Üniversitesi İletişim ve Tasarım bölümlerinden mezun olmuştur. Ayrıca 2010 yılında yönetmen Sinan Çetin’in Plato Film Okulunda oyunculuk dersi aldı.
Televizyondaki ilk deneyimi TRT ekranlarında Müzikalite program sunuculuğu oldu. İlk dizisi ise M.U.C.K. dur.
Özlem Aydın özellike Var mısın Yok musun yarışmasında tanındı. Yarışmada 69 Bin TL kazanmıştır.
Özlem Aydın Oynadığı Diziler, Filmler:
2012 MUCK dizisi
2013 Murta Dalkılıç Bir Haylı klibi
2014 Ankaranın Dikmeni dizisi
2014 Diriliş Ertuğrul Gazi dizisi Elenora
ÖZLEM AYDIN FOTOĞRAFLARI, RESİMLERİ

 

özlem aydın özlem aydın özlem aydın
 

0
0
0
0
0
22
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.