Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçları 11 Nisan 2013 Tıkla Öğren

Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçları 11 Nisan 2013 Tıkla Öğren
Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçlarının açıklanması için geri sayım başladı. 17 Mart 2013 Pazar günü yapılan ve binlerce adayın katıldığı Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile bugün Milli Eğitim Bakanlığının sitesinden d

1 haftadır açıklanıp açıklanmayacağı bilmece haline gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçlarının artık bugün açıklanması bekleniyor. Sınava katılan ve sonuçlarını merakla bekleyen adayların bugünlerde Diyanet İşleri Başkanlığı ve MEB’e tepkileri iyice artmış durumda. Hatırlanacağı üzere yine birçok aday 17 Mart’ta yapılan Diyanet Yeterlilik Sınav Sorularından yana da bir hayli dertliydiler. Sınav soruların önceki sınavlara göre daha zor ve çeldirici olduğu yönünde ortak bir kanaat oluşmuştu. Sınav sorularının zor olması haliyle adayları sınav sonuçlarını öğrenme noktasında da bir hayli meraklandırmış durumda.

2013 Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız!

Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

17 Mart 2013 tarihli Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçlarının bugün (11 Nisan 2013) açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçlarını bekleyen binlerce kişi Diyanet İşleri Başkanlığının telefonlarını ciddi bir derecede meşgul ediyorlar. Kurumun da sınavı bugün açıklama ihtimali oldukça yüksek. Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçları açıklandığında bu sayfadan sizlere duyurulacak.

2013 Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.