Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçları Açıklanıyor

Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçları Açıklanıyor
Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınava giren adayların heyecanlı bekleyişi ne zaman son bulacak...

Bir haftadır açıklanıp açıklanmayacağı bilmece haline gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Sınava katılan ve sonuçlarını merakla bekleyen adayların bugünlerde Diyanet İşleri Başkanlığı ve MEB’e tepkileri iyice artmış durumda. 

Hatırlanacağı üzere yine birçok aday 17 Mart’ta yapılan Diyanet Yeterlilik Sınav Sorularından yana da bir hayli dertliydiler. Sınav soruların önceki sınavlara göre daha zor ve çeldirici olduğu yönünde ortak bir kanaat oluşmuştu. Sınav sorularının zor olması haliyle adayları sınav sonuçlarını öğrenme noktasında da bir hayli meraklandırmış durumda.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.