Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? - 11 Nisan 2013

Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? - 11 Nisan 2013
Diyanet yeterlilik sınav sonuçları sınava giren adaylar tarafından merakla bekleniyor. Sonuçlar ne zaman açıklanır.

Diyanet yeterlilik sınav sonuçları sınava giren adaylar tarafından merakla bekleniyor. Sınav soruların diğer yıllara göre daha zor olması adaylar sosyal paylaşım sitelerinde tepkilerini dile getirmişti.

Diyanet tarafından yapılan açıklamalar daha yüksek puanlı kişileri alarak bilgi yönünden daha üst düzey bir kadro oluşturmak istedikleri yönündedir. Bu sayede insanlara bilgi verme konusunda çalışan bu alanda son derece bilgili kişiler bulundurulacaktır.

Diyanet yeterlilik sınavı şu anda da bazı tartışmalarla anılmaktadır. Sınav sonuçlarının genel durumu konusunda ortaya atılan haberlerin doğru olup olmadığı merakla beklenmektedir. Çünkü son duyulan haberlere göre sınav sonuçlarının genel olarak düşük puanlarda olduğu söylenmiştir. 

Ancak Diyanet yeterlilik sınavı sonuçlarının 5 Nisan Cuma gününe kadar açıklanması bekleniyordu fakat sonuçlar yine açıklanmadı. 2013 yılı diyanet işleri yeterlilik sınavı sonuçları ile ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sınav sonuçları 11 Nisan 2013 tarihinde açıklanacak.

17 Mart 2013 MBSTS - Diyanet Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınav Sonuçları için tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.