Diyanet yeterlilik sınavı sonuçları neden açıklanmadı - 11 Nisan

Diyanet yeterlilik sınavı sonuçları neden açıklanmadı - 11 Nisan
Yüzlerce aday soruların zorluğundan ve sonuçların hala açıklanmamasından şikayetçi. Sonuçlar hala açıklanmadı! Diyanet başvuru kılavuzunda sonuçların 11.04.2013 tarihinde açıklanacağına inanıyordu

Sonuçlar hala açıklanmadı! Diyanet başvuru kılavuzunda sonuçların 11.04.2013 tarihinde açıklanacağına dair bilgi omasına rağmen sınav sonuçları hala açıklanmadı.

Diyanet yeterlilik sınavı sonuçları neden açıklanmıyor? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Diyanet sınavı bilindiği üzere 17 mart tarihinde gerçekleştirildi sınav sonuçlarının 11 nisanda açıklanacağı söylendi fakat sonuçlar hala açıklanmadı. 

Diyanet yeterlilik sınavı sonuçlarının hala açıklanmamış olması sınava giren adaylar tarafından şikayet konusu oldu. Diyanet yeterlilik sınavı soruları bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla biraz daha zor olduğu adaylar tarafından bildirildi. Yüzlerce aday soruların zorluğundan ve sonuçların hala açıklanmamasından şikayetçi. 

Diyanet sınavı hakkında çıkan haberler sınava giren adaylar tarafından merak edilmekte. İddialara göre Diyanet yeterlilik sınavı puanları oldukça düşük ve Diyanet İşleri oldukça yüksek puanlı ve bilgili adayları atayacak. 

Sonuçlar 11 Nisan'da açıklanacaktı

Beklenenlere göre sonuçlar 11 Nisan Perşembe günü açıklanacaktı fakat sonuçlar yine açıklanmadı. 2013 yılı diyanet işleri yeterlilik sınavı sonuçları ile ilgili yeni gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Şimdi merakla beklenen bu kadar zor sorularda sonuçların nasıl olacağı ve ne zaman açıklanacağı...

 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.