Diyanet Yeterlilik Sınavına Tepki Çığ Gibi

Diyanet Yeterlilik Sınavına Tepki Çığ Gibi
Diyanet Yeterlilik Sınavına giren adayların sınava yönelik tepkisi dinmek bilmiyor.
Sosyal paylaşım sitelerinde Yeterlilik sınavında sorulan soruların daha çok hafızlara yönelik olduğunu ifade eden adayların sınavı geçme baraj puanının aşağı çekilmesini istiyor.
 
Diyanet yeterlilik sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak soruların zorluğu konusunda Diyanet tarafından bir açıklama yapıldı. Bu sınavdan başarılı yüksek puan alan adaylar ile daha iyi bir kadro kurmak istediklerini söyleyen diyanet bu sayede üst düzey bir bünyeye sahip olacaklarını söyledi.
 
Ayrıca Yeterlilik sınavında bazı soruların iptal edilmesini talep eden adayların bu talebine Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan bir açıklama gelmedi.
 
Diyanet yeterlilik sonuçları henüz açıklamamışken açıklamada soruların zor olmasının sebebi doğru bilgi veren bir kadroya sahip olmak istememiz diye açıklama geldi. Açıklanma tarihi sorularına ise net bir açıklama yapılmadı ancak yakın zamanda sonuçların yayınlanacağı bildirildi.
 
Adayların çoğu genelin düşük yapacağını beklerken bu neden ile farklı bir çalışma yapılacak mı diye beklemektedir.
 

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.