Doğa olaylarından en çok hangisini seversiniz

Doğa olaylarından en çok hangisini seversiniz
Doğa olaylarından (yağmur, kar, rüzgâr…) en çok hangisini seversiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Doğa olaylarından en çok rüzgarı severim.

Çünkü yağmur şiddetli yağdığında büyük su taşkınlarına, sellere sebep olabilir ve ayni zamanda her yerin ıslanmış olması günlük yaşamı olumsuz etkiler. Yağmur yağarken dışarıda olduğumuzda ıslanıp hasta olabiliriz ve sağlığımız olumsuz etkilenir. Bu nedenle yağmurlu havayı tercih etmiyorum.

Karlı havayı da tercih etmiyorum çünkü kar yağdığında hava oldukça soğuk oluyor. Kar yağdığında sokaktaki hayvanlar üşüyor ve yoksul kisiler ısınmak için yakacak bulamıyor. Kar nedeniyle here yer buz oluyor ve trafikte arabalar kaza yapıyor. Ayni zamanda insanlar kayıp düşüyor ve zarar görüyorlar. Bu nedenlerden dolayı karı da sevmiyorum.

En sevdiğim doğa olayı ılık rüzgarlardır. Bunun nedeni, ılık rüzgarların havayı yumuşatması, içimize ferahlık vermesidir. Aynı zamanda rüzgarlar yağmur yağdığında etrafın kurumasını sağlar. Rüzgar bizleri serinletir ve tatlı tatlı eserek insanlara mutluluk verir.

Kaynak:Eğitim Sistem

3
28
55
18
4
4
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.