Doğa olaylarının ekstrem bir özelliğe sahip olup olmadığını nedenleriyle birlikte ilgili kutucuklara yazınız

Doğa olaylarının ekstrem bir özelliğe sahip olup olmadığını nedenleriyle birlikte ilgili kutucuklara yazınız
Tabloda verilen doğa olaylarının ekstrem bir özelliğe sahip olup olmadığını nedenleriyle birlikte ilgili kutucuklara yazınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Tabloda verilen doğa olaylarının ekstrem bir özelliğe sahip olup olmadığını nedenleriyle birlikte ilgili kutucuklara yazınız

Doğa OlayıEkstrem OlayEkstrem Olay DeğilEkstrem Olay Olup Olmama Nedeni
Nil Nehri’nin yıllık taşkınlarıEkstrem Olay DeğilNil Nehri'nin yıllık taşkınları doğal bir süreçtir ve ekosistem için önemlidir.
7,6 büyüklüğündeki Gölcük depremiEkstrem OlayDeprem, büyük bir doğal felakettir ve insanlar için büyük yıkıma neden olabilir.
5. kategorideki Katrina kasırgasıEkstrem OlayKatrina kasırgası, büyük bir kasırga olduğu için ekstrem bir doğa olayıdır ve büyük tahribata yol açmıştır.
İsveç’te hava sıcaklığının -20 °C’ye düşmesiEkstrem Olay DeğilBu hava sıcaklığı, soğuk bir kış gününde normal bir olaydır ve sık görülen bir durumdur.
Vezüv Volkanı’nın patlaması sonucu Pompei şehrinin yok olmasıEkstrem OlayVezüv Volkanı'nın patlaması, tarihi bir felaket olan Pompei'nin yok olmasına neden olan büyük bir doğal felakettir.

1
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.