Doğaya adapte olma, doğayı kendine adapte et

Doğaya adapte olma, doğayı kendine adapte et
Doğaya adapte olma, doğayı kendine adapte et sözünden ne anlıyorsunuz, sizce böyle bir bakış açısının çevre üzerindeki etkileri nasıl olur bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Doğa insanın tamamlar. İnsan da doğanın bir parçasıdır. Doğa olmadan ve doğal denge ve döngüler sağlanmadan insanların ve beraberinde diğer canlıların hayatına devam etmesi mümkün değildir. Doğaya adapte olma, doğayı kendine adapte et sözü de bunu ifade etmektedir.

Doğaya adapte olma, doğayı kendine adap et, sözü insanların hayatlarına devam etmeleri bakımından oldukça önemlidir. Doğaya sahip çıkmak, doğayı korumak, çevreyi korumak ve çevre kirliliklerine karşı mücadele etmek bu sözün bir gereği olarak yapılmaktadır. Doğayı korumak canlıları korumak anlamına gelmektedir.

 Doğamıza bu kadar zarar verdiğimiz ve değersizlik gösterdiğimiz çağda bu söz kulağı biraz tırmalamıyor değil. Doğayı kendine adapte etmeye alışan insanoğlu kulağı yine ters yönden tutmayı tercih ediyor.  

Doğa bize ne verir, Oksijen, ısı, enerji, rüzgar, yeşillik, su, yiyecek, toprak, maden, dağ...

Peki biz doğadan ne isteriz, Yıkmak, yakmak, tüketmek, kullanılamaz hale getirmek...

126
11
100
31
92
72
144
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.