Doğaya yönelik turizm etkinlikleri nelerdir

Doğaya yönelik turizm etkinlikleri nelerdir
Doğaya yönelik turizm etkinlikleri nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Rafting, yayla turizmi, safari, doğa yürüyüşleri, dağcılık örnek verilebilir. Doğaya yönelik turizm faaliyetlerinin macera ile iç içe olmayı sevenler tarafından daha çok tercih edildiğini ve doğaya yönelik turizm faaliyetlerinin macera turizmine dayandığını ifade etmektedirler. Onlara göre, doğaya yönelik turizm faaliyetlerine katılmak isteyen turistler için doğada yapılabilecek çok çeşitli aktiviteler bulunmaktadır. 

Bu aktiviteler; safari ve yaban hayatı gözlemciliği, rafting, kayak, kano, yürüyüş ve tırmanma, kuş gözlemciliği, doğa fotoğrafçılığı, botanik çalışma veya bitki gözlemciliği, kampçılık, balık avlama, mağaracılık, kelebek gözlemciliği, binicilik, arkeoloji araştırmaları gibi faaliyetlerdir. 

3
17
17
11
11
11
11
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.