Doğayı sevmenin ve korumanın önemine dair kompozisyon örneği

Doğayı sevmenin ve korumanın önemine dair kompozisyon örneği
Doğayı sevmenin ve korumanın önemine dair bir kompozisyonörneği yayınlayacağız.

Doğayı Sevelim

İnsanlar canlı varlıklardır ve diğer canlılarla beraber dünya üzerinde hayat sürmektedir. İnsanların yaşadığı dünyanın zenginliği sahip olduğu doğasıdır. Doğa insanı içinde barındırır onu besler, büyütür ve türlü türlü ihtiyaçlarına cevap verir. İnsanı bu denli koruyan ve tüm zenginliği ile ona hizmet eden doğayı koruma onu güzelleştirme görevi de insana düşmektedir.

Doğa ancak insanın koruması ile varlığını sürdürebilmekte ve insana hizmet etmeye devam edebilmektedir. İnsan doğayı sevdiği ve koruduğu sürece doğa daha da zenginleşerek güzelliklerini sunmaktadır.

Ülkemiz doğal güzellikler bakımından oldukça zengin bir ülkedir ve insanımız hem bu güzelliklerden nasibini almakta hem de onu korumaya ve sevmeye devam etmektedir. Bazen insanların hırsları ve çıkarları doğaya zarar vermeye kadar gidebilir ancak doğanın farkında olan ve onu gerçekten seven insanlar olduğu sürece varlığını sürdürmeye devam edecektir.

Bizler de doğayı seven ve onu korumaya gönüllü bireyler olmalı ve her yerde her zaman doğanın öneminin bilincinde olarak hareket etmeliyiz.

2628
1502
3000
674
673
647
1624
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
7 Yorum