Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir (Albert Einstein)

Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir (Albert Einstein)
Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir Albert Einstein (Albırt Aynştayn) bu sözüyle ne anlatmak istemektedir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : “Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.” Albert Einstein (Albırt Aynştayn) bu sözüyle ne anlatmak istemektedir? Hak ve özgürlüklerin kullanımı konusunda insanlar nasıl bir sorumluluğa sahiptir?

Ödev cevabı kısaca : Albert Einstein'ın bu sözü, insanların sadece kötülüğü yapanların suçlu olduğu düşüncesini reddeder. Sessiz kalarak haksızlığa karşı çıkmayanlar da sorumludur. İnsanlar, hak ve özgürlüklerin korunması için sorumluluk taşımalı ve adaleti sağlamak için çaba göstermelidirler.

Hak ve özgürlüklerin kullanımı, bireysel bir hakkın yanı sıra toplumsal bir sorumluluğu da içerir. İnsanlar, bu hakları kötülüklerin ve haksızlıkların karşısında durmak, adaleti savunmak ve insan haklarına saygı göstermek için kullanmalıdır. Aksi takdirde sessizlik, haksızlıkların sürdürülmesine katkıda bulunabilir. Bu nedenle, insanlar hem kendi haklarını kullanmalı hem de başkalarının haklarını savunmalıdır.

105
46
594
27
14
27
359
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum