Eczaneler 30 Ağustos'ta açık mı

Eczaneler 30 Ağustos'ta açık mı
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Eczaneler'in açık mı kapalı mı olduğunu öğrenecek olan vatandaşlar, bu duruma göre planlarına yön verecek. Peki, Eczaneler açık mı olacak? İşte detaylar

Eczaneler 30 Ağustosta çalışıyormu

Resmi tatil olarak belirtilen günlerde kapalı olurlar. Resmi tatil günlerinde yalnızca nöbetçi eczaneler açık olmaktadır;

Alışveriş merkezlerindekiler de dahil olmak üzere eczaneler bağlı olduğu bölgedeki eczane çalışma gün ve açılış kapanış saatlerine uymak zorundadır. Birden fazla eczane bulunan yerlerde, belirlenen çalışma saatleri dışında ve resmî tatil günlerinde yalnız nöbetçi eczaneler açık kalır. Nöbetçi eczane dışındaki eczaneler nöbet saatlerinde faaliyet gösteremezler.

Not: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESMİ TATİL’dir.

  • İstanbul ilçe ilçe nöbetçi eczane listesine buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız
  • Ankara ilçe ilçe nöbetçi eczane listesine buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız
  • İzmir ilçe ilçe nöbetçi eczane listesine buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.