Ekmek, kâğıt, yemek, para ve zaman israfı davranışlarıyla ilgili çözüm önerileriniz

Ekmek, kâğıt, yemek, para ve zaman israfı davranışlarıyla ilgili çözüm önerileriniz
Ekmek, kâğıt, yemek, para ve zaman israfı davranışlarıyla ilgili çözüm önerileriniz hakkında sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Ekmek israfı için çözüm önerisi tatlı olabilir. Evet yanlış duymadınız, Bayat ekmekten bir çok tatlı yapılabilmekte. Örneğin ekmek kadayıfı. Yine farklı bir çözüm olarak bayat ekmekler sıcak çorba içinde değerlendirilebilir.

Kağıt israfı için çözüm önerisi elektronik kitap – defter ikilisine geçilebilir. A4 kağıtlar çift taraflı kullanılmalı. Kullanım alanı olmayan kağıtlar çöpe değiş geri dönüşüm kutularına atılmalı.

Yemek israfı için çözüm önerisi barınaklar olabilir. Artan yemekler en yakın hayvan barınağına gönderilebilir.

Para israfı için çözüm önerisi alışverişe çıkmadan önce ihtiyacımız olanları almak için yeterli parayı yanımıza almak olabilir. Çünkü insan gördükçe almak istiyor. Eğer yanımızda para olmaz ise yetecek kadar alırsan israftan kaçmış oluruz.

Zaman israfı için çözüm önerisi oyun için belirli bir saat aralığı koyabiliriz. Telefonumuzdan kendimize uyarı alarmı koyabiliriz. Oyuna dalsak bile bize hatırlatabilir

36
80
37
18
22
26
35
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.