Elektrik enerjisinin verimli kullanımını sağlamak için kurulan sivil toplum kuruluşları

Elektrik enerjisinin verimli kullanımını sağlamak için kurulan sivil toplum kuruluşları
Elektrik enerjisinin verimli kullanımını sağlamak için kurulan sivil toplum kuruluşları hakkında sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Elektrik enerjisinin verimli kullanımını sağlamak için kurulan sivil toplum kuruluşları:

  • ENVER (Enerji Verimliliği Derneği)
  • EYODER (Enerji Verimliliği Yönetim Derneği)

Enerji kaynakları ve miktarı toplumların gelişmişlik düzeyinin belirlenmesinde oldukça önemlidir. Bu sebeple gerekli olan enerjinin elde edilmesi az maliyetle ve çevreye en az zarar veren yöntemlerle sağlanmalıdır.

Enerji kaynaklarının daha verimli kullanılması ve kullanıcıların bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşları; Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) ve Enerji Verimliliği Yönetim Derneği (EYODER)’dir.

Enerji Verimliliği Derneği (ENVER), Türkiye’de enerji verimliliğine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Gerçekleştirdiği çalışmalar arasında toplumda farkındalık oluşturmak ve topluma enerji verimliliği bilinci kazandırmak bulunur.

148
3
68
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.