Elektrik kesintisi olduğunda yaşayacağınız zorluklar nelerdir

Elektrik kesintisi olduğunda yaşayacağınız zorluklar nelerdir
Elektrik kesintisi olduğunda yaşayacağınız zorluklar nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Gece olduğu zaman her yer karanlık olurdu ve haliyle göremezdik. Televizyon izleyemezdik. İşlerimiz aksar ve yarım kalırdı. Trafik lambaları olmazdı. Trafikte ışık çok önemlidir bu yüzden elektrik olmadığından çok kötü kazalar yaşanabilirdir. Yada geceleyin kimse araba süremez gündüz sürerdi. Geceleri ışık olmadığından dolayı derslerimizi yapamazdık.

Hayatı yarım yaşardık. Geceleyin herkes sus pus olur ve erken yatardı. Ulaşım ve haberleşme gibi imkanlar olmazdı. Bilgisayar ve telefon kullanamazdık. İnternet olmazdı. Hayatımız adeta monoton olurdu. Elbiselerimizi, eşyalarımızı her şeyimizi el ile yapmak zorunda kalırdır. Teknoloji ilerlemezdi. Teknoloji demek elektrik demektir.

Evlerde yaşanabilecek sorunlar: şimdi makinelerin yaptığı bir çok işi kendimiz yapmak zorunda kalırız. Zamanımızı yetiremeyebiliriz.

Okullarda yaşanabilecek sorunlar: ısınma problemi yaşayabiliriz. Karanlık ortamlarda aydınlanma problemi yaşayabiliriz. Teknolojik hiçbir aracı kullanamayız.

İş yerlerinde yaşanabilecek sorunlar: ısınma ve aydınlanma problemi yaşayabiliriz. Bilgisayar ve internet üzerinden yapılan hiçbir işi yapamamış oluruz. Kısa sürede yapılan işler için daha fazla zaman harcayacağımız için işlerde yığılma olabilir.

51
30
63
62
8
7
5
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.