Emeğinizin karşılığını aldığınız bir anınızı hatırlayınız, neler hissettiniz

Emeğinizin karşılığını aldığınız bir anınızı hatırlayınız, neler hissettiniz
Emeğinizin karşılığını aldığınız bir anınızı hatırlayınız, neler hissettiniz, anlatınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Emeğinizin karşılığını aldığınız bir anınızı hatırlayınız, neler hissettiniz, anlatınız

Ben 7. sınıf öğrencisiyim. Bu sene matematikte çok çalıştım. Derslerimde çok dikkatliydim ve ödevlerimi zamanında yaptım. Sınavlarda da iyi notlar aldım.

Matematik öğretmenim, bu seneki çalışmalarımdan çok memnun olduğunu söyledi. Beni tebrik etti ve başarımı kutladı. Bu sözler beni çok mutlu etti. Emeğimin karşılığını aldığımı görmek çok güzeldi.

O an neler hissettiğimi şu şekilde anlatabilirim:

  • Gurur: Yaptığım işin takdir edildiğini görmek beni gururlandırdı. Matematikte başarılı olmak için çok çalıştım ve emeğimin karşılığını aldığımı görmek beni mutlu etti.
  • Mutluluk: Emeğimin karşılığını aldığım için çok mutlu oldum. Bu mutluluk, beni daha da motive etti ve matematikte daha da başarılı olmam için beni teşvik etti.
  • Teşekkür: Matematik öğretmenime ve bana destek olan aileme teşekkür etmek istedim.

Bu an, benim için çok anlamlı bir anıdır. Emeğimin karşılığını aldığımı görmek, bana gelecekte de başarılı olmam için güç verdi.

Bu anımdan sonra, emek vermenin ve çaba göstermenin önemini daha iyi anladım. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ve emeğimin karşılığını almak için çaba göstereceğim.

2
1
0
6
2
1
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.