En sevdiğiniz mevsimle ilgili duygularınızı ve o mevsimi neden sevdiğinizi açıklayan bir yazı yazınız

En sevdiğiniz mevsimle ilgili duygularınızı ve o mevsimi neden sevdiğinizi açıklayan bir yazı yazınız
En sevdiğiniz mevsimle ilgili duygularınızı ve o mevsimi neden sevdiğinizi açıklayan bir yazı örneğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

En Sevdiğim Mevsim: Yaz

Benim sen sevdiğim mevsim yazdır. Çünkü yazın rahatça arkadaşlarımla parka gider bisiklet sürebilirim. Bazen de tatile gidersek denize girerim. Ayrıca da Volkan Dayım beni yazları balık tutmaya da götürüyor. Doğanın yeniden yeşillenmesi havanın mis gibi güzel olması benim çok çok hoşuma gider. Keşke hep yaz olsa derim.

En Sevdiğim Mevsim: İlkbahar

Benim en çok sevdiğim mevsim ilkbahardır. Kışın pek dışarı çıkamadığımız için evden okula, okuldan eve bir dönüşüm yaşıyoruz. Burada farklı günler yaşasak da biraz dışarıya çıkmak ve hava almak, bir yerleri dolaşmaya olan hasretimiz büyüyor. Bu kış yorgunluğun sonra artık havalar ısınıyor ve bizler yeniden doğanın tadını çıkarabiliyoruz.

En Sevdiğim Mevsim: Kış

En sevdiğim mevsim kıştır. Kışın o kapalı havasını, gri kasvetli bulutlarını, yağmurlu günlerini, doğada oluşan kahverengi turuncu sarı renginin uyumunu, ellerim ve ayaklarım üşürken elimde sıcak bardağımla dışarıyı seyretmeyi, yağmurun altında müzik eşliğinde dolaşmayı seviyorum. Bu yüzden en sevdiğim mevsim kıştır.

1497
1152
2882
229
398
303
1163
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum