Enʼâm suresi, 31. ayeti bize hangi mesajları vermekte ve ne gibi uyarılar yapmaktadır

Enʼâm suresi, 31. ayeti bize hangi mesajları vermekte ve ne gibi uyarılar yapmaktadır
Enʼâm suresi, 31. ayeti bize hangi mesajları vermekte ve ne gibi uyarılar yapmaktadır düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız

“Allah’ın huzuruna çıkmayı yalanlayanlar gerçekten ziyana uğramıştır. Nihayet onlara Kıyamet vakti ansızın gelip çatınca onlar, günahlarını sırtlarına yüklenerek diyecekler ki: Dünyada iyi amelleri terk etmemizden dolayı vah bize! Dikkat edin, yüklendikleri şey ne kötüdür!” (Enʼâm suresi, 31. ayet.)
Yukarıdaki ayet bize hangi mesajları vermekte ve ne gibi uyarılar yapmaktadır? Düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

Ahiret hayatı gerçektir. Allah için nasıl ki ilk yaratma zor değildi ikinci yaratma da zor değildir. İnsanlar ahiret gününde dirildikleri zaman günahları ve sevapları ile birlikte dirileceklerdir. O yüzden bu dünyada yaşarken ahiret bilinci kaybolmadan yaşamalıyız. Ahirete olan inancımız bizi kötü işlerden alıkoyar günahlardan tövbe edip sevaplar işlemeliyiz.

52
3
3
1
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.